Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyás szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kutyás szolgáltatások képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kutyasszolgaltatasok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
 Hobbi Kutyaiskola, Budapest

Hobbi Kutyaiskola, Budapest

Szeretettel köszöntök minden kedves gazdát. Kutyaiskolánkban azon hobbi kutyatartók számára tartunk tanfolyamokat, akik elsősorban nem vizsgára készülnek, hanem a kutyájukat szeretnék megérteni és képezni. Szeretnék magukat jól érezni. Az iskola nem csak a kutyák, hanem a gazdák képzésével is foglalkozik.

Alfa Dog Kutyaiskola

Alfa Dog Kutyaiskola

Szeretettel várunk minden kutyás gazdit az eb fajtájára és korára való tekintet nélkül, aki szívesen venne részt baráti hangulatú kutyaoktatáson. A kutyabarátokat várjuk 0-100 éves korig. Különös gondot fordítunk az örökbe fogadott és problémás kutyákkal kapcsolatban felmerülő nehézségek kezelésére. Az örökbefogadott kutyák részére oktatási kedvezményt adunk! Lehetőséget biztosítunk a kutyás sportok megismerésére, vizsgáira való felkészítéshez. Segítséget nyújtunk a kutyakiállításokhoz szükséges szocializáció elsajátításához. Foglalkozunk engedelmességi oktatással, őrző-védő és agility-akadálypálya feladatok tanításával.

Andi Kutyaszépségszalon

Andi Kutyaszépségszalon

Precíz, profi munkát kap tőlem. Kutyája a lehető legjobban fog kinézni. Különösen figyelek a részletekre, egyensúlyra, szimmetriára.Kutya és cica kozmetikázás a standardnak megfelelő és a gazdi elképzelése alapján keverék kutyának is a toytól az óriásig.

Arkovári kennel, Schnauzer

Arkovári kennel, Schnauzer

Az állatok szeretete gyerekkoromtól fogva meghatározó volt, hisz állattenyésztő, állatorvos családban nevelkedtem. A legkülönbözőbb állatfajok fordultak meg nálunk. Rendszeresen vittem haza valamilyen élőlényt: csirkét, kacsát, cicát, halakat, siklót stb. Első kutyámat 16 évesen kaptam, Csegét , egy fekete/!/ pumit, aki 1 évig élt velünk Budapesten az 5. emeleten. Miután rendszeresen, sétáltatás közben összeterelte a parkban lévő két és négylábúakat, vidékre ajándékoztuk, ahol boldogan élt, kiváló házőrző lett belőle. Mindenkit beengedett az udvarba, csak ki nem!

BloomPet - Különleges Kutyaruhák - Esőkabát - Overál - Láthatósági

BloomPet - Különleges Kutyaruhák - Esőkabát - Overál - Láthatósági

Különlegesnek látod Kedvenced? Mutasd meg másoknak is mekkora egyéniség... Tűnj ki a tömegből kedvenceddel a BloomPet egyedi Kutya Ruhákkal. Minden nálunk készült Kutya Ruha a Kedvencedre méretezve készül, így biztosítva számára az önfeledt futkározás élményét. A BloomPet Kutya Ruhái nem csak kényelmesek, hanem rendkívül praktikusak is, így rövid időn belül a séták elengedhetetlen kelléké válik négylábú társunk számára. Téli fagy , Tavaszi - Őszi esőzések és szélviharok többé már nem rontják el a séta örömét, egyik fél számára sem. Esti sétákhoz pedig tökéletes választás lehet a BloomPet kutyás láthatósági mellénye.

Bony kutyakozmetika

Bony kutyakozmetika

Szeretettel várunk mindenféle kutyust, cicát és egyéb kisállatot, szépülésre és különféle szolgáltatásokra. - Nyírás standard szerint - Nyírás egyedi elképzelés szerint - Nyírás hozott kép szerint - Trimmelés - Bűzmirigy nyomás - Körömvágás - fültisztítás - Speciális bolhaírtás - Cicák nyírása - fésülése

Bounty Kutyakozmetika Kaposvár

Bounty Kutyakozmetika Kaposvár

Igényes környezetben, a legkorszerűbb gépekkel, eszközökkel, valamint meglepetésekkel várjuk a szépülni vágyó kutyusokat! Szolgáltatások: fésülés, bontás, fürdetés (szőrtípusnak megfelelő samponnal), szárítás, nyírás, egészségügyi nyírás, kiállításra felkészítés, trimmelés, aljszőr szedés, karomvágás, fültisztítás, bűzmirigy kezelés, kölyökkutyák kozmetikába szoktatása, kutyusok ápolásával kapcsolatos tanácsadás.

Budakeszi Kutyaiskola

Budakeszi Kutyaiskola

A Budakeszi Kutyaiskola kellemes, nyugodt környezetben engedelmes, agility és őrző-védő oktatással várja a gazdikat és kutyáikat. Célunk a kutyák alapvető engedelmességének elérése, de azoknak is segítünk, akiknek versenyzési ambíciói vannak. Nem tanfolyamos rendszerben oktatunk, így nagyobb szabadságot, teret hagyunk a gazdiknak, akik maguk dönthetik el, hogy mikor, mennyi ideig járnak hozzánk, annak függvényében, hogy mit akarnak elérni kutyáikkal.

Budapesti Állatkórház

Budapesti Állatkórház

A Budapesti Állatkórház több mint 40 éve áll az állattartók szolgálatában. Kezdetben állami állatkórházként, a Fővárosi Állategészségügyi és Élelmiszerellenőrző Állomás részeként, majd 1989 óta önálló gazdálkodású egységként működik. A Budapest központjában lévő kórház megközelítése mind tömegközlekedéssel (3-as metró, 14-es illetve 1-es villamos) mind gépjárművel (Róbert Károly körút, Lehel u.) könnyű. A kórház udvarán parkolási lehetőség segíti a betegforgalmat. Kórházunkban 10 állatorvos mellett 5 szakápoló és 2 műtőasszisztens segítségével a hét minden napján, folyamatos nyitva tartással állunk a hozzánk forduló betegek rendelkezésére.

Hirdetés
BVSE Sportkutya Szakosztály

BVSE Sportkutya Szakosztály

A kiképzéseken már a 3-4 hónapos kutyák is részt vehetnek melynek célja a kölyökkutya szocializációja, ami azt jelenti, hogy a számára idegen környezetet megismerje, az emberek és a fajtatársak iránti közömbösséget megtanulja. Az alaptanfolyamon a hétköznapokban is hasznos és alapvető dolgokat tanítunk meg. Foglalkozásainkon a gazdit tanítjuk meg arra, hogyan nevelheti kutyáját feltétel nélküli engedelmességre és egyben jó családkutyává.

Cerberos Kutyaiskola

Cerberos Kutyaiskola

Célunk, hogy munkánkkal csökkentsük a kutyatámadások számát, s hogy a kutyák élhetőkké - együtt élésre alkalmassá váljanak. Jelentős azon ebek száma is, amelyek ezáltal menekültek meg attól, hogy az amúgy is zsúfolt menhelyek egyikén, netán az utcán - veszélyeztetve embereket és állatokat - vagy injekció által fejezzék be életüket.

Chip-Chip. Hurrá?

Chip-Chip. Hurrá?

Ha egy civil szervezet, amelyik pontosan ilyen irányú tevékenysége miatt per alatt áll, kötelező jellegű intézkedést hoz egy olyan kérdésben, amelyikkel nem foglalkozhat, az már nem kelt hurrá érzést. Kinek és miért olyan sürgős megkötni 2005-ben, egy százmilliós üzletet olyan eszközre, amelynek használatát a jogszabályok 2011 évtől teszik kötelezővé? Ki (k) és miért akarja az állatorvosokat beleédesgetni egy jogilag kétes ügyletbe? Ki(k) és miért akarja a magyar ebtenyésztés napjainkra megmaradt egyetlen szakmai intézményét, az alom ellenőrzést porrá zúzni? Mi a szent mágia ez már megint?

Cityvet

Cityvet

Intézetünkben magas szintű állatorvosi szolgáltatásokat nyújtunk, mint például védőoltások beadása, kisállatútlevél elkészítése, mikrochip behelyezés, laborvizsgálatok végzése, tejleskörű szülészeti szolgáltatások, viselkedésterápia, kisállat kozmetika stb.

Divatos kutyanyakörvek

Divatos kutyanyakörvek

Vidám stílusú kutyanyakörvekkel találkozhatsz ezen az oldalon, ami biztos nem jön szembe Veled az utcán! Az egysíkú nyakörvek ideje lejárt! Itt kiválaszthatod kutyusod jelleméhez, adottságaihoz leginkább passzoló nyakörvet. Magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Az alapszínek és a hozzá passzoló szalagok mind olyan stílusúak, amivel az üzletekben nem találkozol. Különböző vastagságú és méretű kutyanyakörvek közül válogathatsz és hozzá passzoló pórázt is rendelhetsz hozzá. Hámokat is készítünk. A húzó hám mellett döntöttünk, mert ez tünt a legpraktikusabbnak viselés szempontjából. A hámok egyedileg készülnek, mindig az adott kutyára varrjuk meg őket. Látogass el oldalunkra és nézz szét, hátha megtetszik valamelyik nyakörv.

Dog Things

Dog Things

Ez az oldal azoknak a Gazdiknak szól, akik nem egyszerűen kutyát tartanak, hanem kedvencként szeretik Őt, és a legjobbat kívánják neki. Miért éppen a DogThings? -Mert, nálunk minden termék saját -vagy más Gazdi- tapasztalata alapján készül. -Mert itt gazdik mondhatják el a kutyájukkal kapcsolatos problémát, amire igyekszem megoldást találni bármilyen felszerelésről legyen szó. -Mert itt akár egyedi kutyafelszerelést vehetsz, kérheted személyre szabottan a te, illetve a kutyád ízlése alapján!

Dogmopolite

Dogmopolite

A Dogmopolite az első olyan szakszerű vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt. Szolgáltatásaink köre felöleli a sétáltatástól és csőszködéstől kezdve az egészségügy és szakmai tanácsadáson át egészen a kutyakiképzést, terápiás foglalkozást és kutyapanziót.

Dogmopolite Kutyakozmetika

Dogmopolite Kutyakozmetika

Hűen az általunk felállított szakmai és minőségi követelményeknek, kutyakozmetikánk esetében is nagy hangsúlyt fektettünk a kutyák biztonságára és a gazdik kényelmére. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bármely Dogmopolite szolgáltatás igénybevétele során mindig ugyanazzal a szakmai hozzáértéssel, figyelemmel és kiszolgálással találkozzanak. Kutyakozmetikánk kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk azokra a munkafolyamatokra, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a kényelmes és biztonságos szalon üzemeltetéséhez ? így született meg a Dogmopolite kutyakozmetikai szalonja, ahol nemcsak a kutyák, hanem a gazdik kényelmét és szem előtt tartjuk.

Tuti menü