Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutya kennelek - Kutya szolgáltatások képes leírás - Kutyás szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Kutya kennelek - Kutya szolgáltatások - Kutyás szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyasszolgaltatasok.tlap.hu » Kutya kennelek - Kutya szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 14 db
Arkovári kennel, Schnauzer

Arkovári kennel, Schnauzer

Az állatok szeretete gyerekkoromtól fogva meghatározó volt, hisz állattenyésztő, állatorvos családban nevelkedtem. A legkülönbözőbb állatfajok fordultak meg nálunk. Rendszeresen vittem haza valamilyen élőlényt: csirkét, kacsát, cicát, halakat, siklót stb. Első kutyámat 16 évesen kaptam, Csegét , egy fekete/!/ pumit, aki 1 évig élt velünk Budapesten az 5. emeleten. Miután rendszeresen, sétáltatás közben összeterelte a parkban lévő két és négylábúakat, vidékre ajándékoztuk, ahol boldogan élt, kiváló házőrző lett belőle. Mindenkit beengedett az udvarba, csak ki nem!

Kutya növényszobrok

Kutya növényszobrok

Cégünk M.M.T. Mines Corporation növényszobor állat és kutya figurákat készít, élethű méretben és háromdimenziós kivitelben. Már szinte minden kutyafajtának készítünk növényszobrot. A növényszobrainkat több fajta kivitelben gyártjuk, melyek alkalmasak kerti dísznek, vagy kutya kiállításra, kedvencünk elhalálozása esetén a sírhelyre,kutyatenyésztők bejáratához, kertjébe,stb.. Nagyon széles körben alkalmazható és felhasználható minden növényszobor termékünk.

Kutyaházak ingyen házhozszállítással

Kutyaházak ingyen házhozszállítással

Különleges, exkluzív, tekintélyes, elegáns, és egyszerűbb, olcsó kutyaházak egy helyen. Válasszon álomszép rezidenciát kedvencének. Ha nem tudja pontosan, mekkora kutyaházra van szüksége kutyájának, akkor az oldalon található mérettáblázat segítségére lesz ebben. Az ideális méretű kutyaház az lesz, amiben a kutya éppen kényelmesen elfér, mert ez a méretű kutyaház fogja a meleget megtartani, amikor odakint fagyos hideg van és fúj a jeges szél, a kutya pedig a meleget, és védelmet nyújtó kutyaházában szundikál. Ha feliratkozik az ingyenes hírlevélre, akkor hasznos tippeket, tanácsokat kap kutyaneveléssel kapcsolatban, és tagsági kedvezményekhez is hozzájuthat. Minden kutyaház ingyenes házhozszállítással!

Kutyáshonlap

Kutyáshonlap

Kutyáshonlap - Honlapkészítő kutyásoknak, kutyatenyésztőknek, kutya kenneleknek. Hirdesse kutyáit az interneten, profi kutyás honlap segítségével. A honlapkészítő alkalmazás segítségével előre kialakított modulokba könnyedén viheti fel adatait (törzskönyv, családfa, oltások, díjak). Legyen az Ön kedvencének is saját Kutya honlapja!Több csomag közül választhat, az Ön igényeinek megfelelően. Legyen akár profi honlapszerkesztő, vagy munkájában elfoglalt több segítséget igénylő kutyabarát. Próbálja ki most, fél évig ingyen! Kérje a kupont emailben!

Manipulus Kennel

Manipulus Kennel

Szálkásszőrű Standard, Törpe és Kaninchen méretű tacskó tenyésztésével és kiképzésével foglalkozunk. Látogassa meg weblapunkat, hogy jobban megismerje ezt a csodálatos fajtát. Kutyáink kiemelkedően teljesítenek a munkaversenyeken, vadászatokon és kiállításokon. A Tacskót és ezen belül a szálkásszőrű változatot, a mai napig aktív vadászkutyaként használják Európa szerte. Kiváló dúvadírtók és a nagyvad utánkeresésben is jeleskedik. Mindenes vadászkutyaként szinte minden vadászati feladatot el tud látni.

Póspatki-Drótos Kennel

Póspatki-Drótos Kennel

Üdvözlöm a Póspatki-Drótos Kennel oldalán. Dr. Zsedényi István vagyok, ennek a kennelnek a tulajdonosa és remélem a kutyáim jó gazdája. Tíz éve vettem első kutyámat Sárit, és akkor szerettem igazán bele ebbe a fajtába. Azóta kutyáim száma szépen növekedett, és jelen pillanatban négy szuka és négy kan kutyám van. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy nagyon jó társaim és segítőim a vadászatok alatt. Szeretnek dolgozni és kinn lenni a természetben. Velem együtt családom is nagy kutyaimádó, környezetünket megpróbáltuk a lehető legjobban úgy kialakítani, hogy kutyáink igényeit is kielégítse. A továbbiakban a fotógalériát ajánlom szíves figyelmükbe.

Q-rrens kennel, szakállas tacskó

Q-rrens kennel, szakállas tacskó

Akkor került hozzánk a Rambi névre hallgató Miskolci Dacos Délceg szálkás tacskó fiú. Minél több időt töltött velünk, annál jobban megismertük e kis testben lakozó nagy egyéniséget! Nemcsak kellemes társnak bizonyult, hanem szép kiállítási kutya is lett belőle, vele együtt megismertük a kiállítások hangulatát, ami nagyon tetszett és a mai napig tetszik, nagyon sok sikert értünk el vele. Így alakult ki az imádatunk és tiszteletünk a fajta iránt. Ezért bővítettük a létszámukat és hozzánk került Töpszli Dakszli Luca és Töpszli Dakszli Nauszika Mandala. Ők szintén ellenállhatatlan egyéniségükkel hamar a család szemei fényei lettek. Velük is jártunk kiállításról-kiállításra Magyarországon és külföldön egyaránt. Az itt megszerzett nagyon szép eredmények egymást követték.

Rábaközi-Nemes kennel

Rábaközi-Nemes kennel

Ha a Pulira gondolunk, legtöbbünknek egy fekete szőrgombóc jut az eszünkbe aki épp a nyájat tereli, vagy a juhász mellett pihen a fűben. Habár manapság a Puli kutyák szerepe megváltozott, de ez a kép mégis nagyon találó, ugyanis szinte mindent elmond erről a nemes fajtáról: megbízható (hisz rábízták az értékes nyájat), nagy munkabírású (hisz a legnagyobb melegben is dolgozik) és hűséges (hisz feltétlen nélkül kiáll a gazdája mellett). Kevesen tudják, hogy a Puli nem csak fekete lehet, hanem például fehér is, azonban a Pulik jellemvonása nem függ a színüktől.

Rasztari-duci Puli kennel

Rasztari-duci Puli kennel

Tari József állategészségőr, állattenyésztő üzemmérnök vagyok, a dél-alföldön, Szeged mellett Sándorfalván lakom, a megyei Állategészségügyi Állomáson dolgozom. A Pulival tanulmányaim során a szakmai gyakorlatokon találkoztam először, a munkáján keresztül ismertem meg ezt a káprázatos fajtát és ez a tulajdonsága lett vesszőparipám is. A tenyészetem tagjait alkotó Pulikra a 3 lábú szék stabilitását idézve a hármas tagolódás a jellemző.

Hirdetés
Rineweld Collies

Rineweld Collies

Lissai Erika vagyok, Magyarországon, Fóton élek. Legfőbb hobbim a kutyatenyésztés, a kiállítás, valamint ha munkám engedi, nagy túrákat teszek kutyáimmal a szabadban. Első colliemat még diák koromban pillantottam meg., szépsége és eleganciája azonnal elbűvölt. Később ahogy megismerkedtem vele - és rajta keresztül a fajtával - intelligenciája is lenyűgözött: 'Lord' ugyanis K/2-es munkakutya volt. Sok tenyészetbe ellátogattam, és végül 4 év után megérkezett 'Redy' (HCH Nyitramenti Robin Hood). Vele kóstoltam bele a kiállítások és a tenyésztés ízébe. 'Redy' kiállítási sikerei mellett fantasztikus tenyészkannak bizonyult: 5 CHAMPION utódja él Magyarországon, 4 pedig külföldön. Mindemellett finom lelkű és okos társ is!

Steinhart németjuhászkutya kennel

Steinhart németjuhászkutya kennel

1975-től kezdődően, német juhászkutyákat tenyésztek. Amióta a fajta kettévált, kizárólag munka vonalúakat. Az ilyen kutyák jelentik számomra a munkát, a szabadidős tevékenységet, az életet. Kizárólag munkavonalra szelektálok kennelemben, ahonnan hazánkba, és a világ minden tájára kerültek már kiváló munkakutyák. A Steinhart tanyán vállalom kutyák képzését bentlakással, panzióztatást, illetve gazdával történő, közös képzést. Eladásra kínálok kölyökkutyákat, növendékeket és felnőtt kutyákat egyaránt, előképzéssel, kiképezve, igény szerint vizsgával. Vásárlás előtt lehetőséget biztosítok a kutya megismerésére, megnézésére, kézbe vételére akár képzés közben, akár különféle élethelyzetekben. A leendő gazda kívánalmait megismerve, tudom ajánlani az igényeinek legmegfelelőbb kutyát. Amennyiben a gazda szeretné, nevelési, tartási, etetési, képzési tanácsokkal látom el.

Universum kennel

Universum kennel

Az Universum kennel köszönti Önt a honlapján. Reméljük, hogy tenyészetünk bemutatásával újabb barátokat, és szimpatizánsokat nyerhetünk meg a már így is igen népes elkötelezett boxeresek táborába. Első kutyánkat 1988 nyarán vásároltuk. Tudtuk, hogy ez a kapcsolat egy életre fog szólni. Az érdemi tenyésztői munka azonban csak a második kutya megérkezése után két évvel 1996-ban indult Kőérbereki kennel néven. Legfőbb szempont saját kutyáinknál és a tenyészpartnerek kiválasztásánál is, hogy megfeleljenek a kötelező egészségügyi előírásoknak (Hd, Sp, stb.) és hogy kitűnő küllemi tulajdonságaik mellett, bizonyítsák belső értékeiket is (Ztp).

von Zwergen Konig kennel

von Zwergen Konig kennel

Czifra Edit vagyok, a Dunakanyarban, Esztergomban található tenyészetem. Egészen fiatalon kezdtem kutyázni; 16 évesen született az első alom kiskutya nálam. Így sok tapasztalatom van a kutyázásról, tenyésztésről, kölyöknevelésről, felvezetésről. Kutyáim egy részét lakásban, míg másik részét kertben tartom, folyamatosan cserélve a csoportokat. A kinti kutyák esténként egy 40 nm-es kutyaszobában éjszakáznak. A kiskutyák kivétel nélkül a lakásban, velünk és a gyerekek közt nőnek fel.

Zöldmáli Cseles drótszőrű magyar vizsla

Zöldmáli Cseles drótszőrű magyar vizsla

Zöldmáli Cseles drótszőrű magyar vizsla fedezőkan, vadászkutya honlapja. A honlapon megtalálhatóak Cseles részletes adatai, kiállítási eredményei, munkaeredményei (vizsgák és versenyek). Található a honlapon néhány videó felvétel, valamint fotók vadászatokról, kiállításokról, hétköznapi pillanatokról, Cseles kölyök korából, valamint nyomonkövethetőek Cseles utódai is a fotóik által. A blogban közzétesszük a Cselessel kapcsolatos legfrissebb híreket is (tréningek, eredmények, kiállítások, utódok és egyéb hétköznapi események, kirándulások)

Tuti menü