Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyafodrászat - Kutya szolgáltatások képes leírás - Kutyás szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Kutyafodrászat - Kutya szolgáltatások - Kutyás szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyasszolgaltatasok.tlap.hu » Kutyafodrászat - Kutya szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 4 db
Andi Kutyaszépségszalon

Andi Kutyaszépségszalon

Precíz, profi munkát kap tőlem. Kutyája a lehető legjobban fog kinézni. Különösen figyelek a részletekre, egyensúlyra, szimmetriára.Kutya és cica kozmetikázás a standardnak megfelelő és a gazdi elképzelése alapján keverék kutyának is a toytól az óriásig.

KutyaFodrászat

KutyaFodrászat

Kutyakozmetika, Kutyasétáltatás, Kutyapanzió, Kutyakiképzés! OKJ szakokleveles kutyakozmetikus és egyben okleveles kiképzésvezető sok szeretettel várja a kis- és nagytestű kutyusokat a IV. kerület szélén Káposztásmegyer II-n. Szolgáltatások: fésülés, bontás, nyírás, trimmelés, fülszőrszedés, szemtisztítás, karomvágás, bűzmirigy kezelés, fürdetés, fogmosás, ápolási- és kiképzési tanácsadás. Ingyenes mancsvédő krém használata! Ezen kívül kutyasétáltatás-, panziózás- és kiképzés. Megközelítés a 14-es villamos végállomásától, a Rex állatkórháztól 50 m-re.

Kutyakozmetika Káposztásmegyeren

Kutyakozmetika Káposztásmegyeren

Szeretettel várok minden fajtájú szépülni vágyó kutyust, teljes körű kozmetikai ellátással, mérsékelt árakkal. Remélem hamarosan találkozunk és kedvence is jól érzi majd magát a kezelés vagy a panziózás során.

Svábhegyi kutyaszalon

Svábhegyi kutyaszalon

Üzletünk Budapest egyik legszebb helyén, a Svábhegyen, ősfákkal teli parkok és patinás villaépületek között található. A Svábhegyi Kutyapanzió kedvence minden kívánságát valóra váltja! Látogasson el hozzánk, tekintse meg Kutyanapközinket, Luxus Kutyapanziónkat, és szabadban történő tevékenységek lehetőségét, kimagasló felszereltségű kutyakozmetikánkat, és a kutyaruhaszalont.

Tuti menü